Vil du have fat i os?

Ring: ​75 42 18 55  - ​40 20 16 26

Kloakmester med mange års erfaring

Hans Tobiasen A/S er din lokale kloakmester i lokalområderne Ribe, Esbjerg og Bramming, hvor vi udfører al slags kloakarbejde for dig. Vi er en autoriseret kloakmester, og vores erfarne medarbejdere leverer effektive løsninger af høj kvalitet til vores kunder. 

Kvaliteten af kloakarbejdet og kundernes tilfredshed er altafgørende for virksomhedens drift. Vi bestræber os derfor på både at være grundige og effektive, når vi udfører kloakarbejde for dig. Vi sætter en ære i at være den dygtigste og mest effektive kloakmester i området.

Vores kloakmester yder god service til
​privat og erhverv

Vores kloakmestervirksomhed har mange kunder, og vi henvender os til kunder, som både er private og erhverv. Vores erfarne medarbejdere påtager sig alle typer kloakarbejde uanset indhold og omfang - om det så er for store virksomheder og institutioner eller private husstande spiller ingen rolle. Vores ansvar som autoriseret kloakmester beror på at levere et solidt stykke arbejde, som også holder på lang sigt.

Vi beskæftiger os herunder med kloakarbejde inden for:

  • ​Anlæg
  • ​Reparation
  • ​Vedligeholdelse
  • ​Rensning

​Opgaverne udføres af vores dedikerede kloakmesterstab, som arbejder med moderne udstyr og er særdeles kompetente på området. Vi er en attraktiv kloakmester hos vores kunder, der anerkender og efterspørger vores solide og effektive arbejde. Vi står desuden til rådighed, hvis du har brug for vejledning i forhold til at løse et specifikt kloakproblem – og vi kan uden tvivl også hjælpe dig.

Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan
​hjælpe dig

Leder du efter en kloakmester til at udføre kloakarbejde, kan du kontakte os på telefon 75 42 18 55 eller på mobil 40 20 16 26. Du kan også skrive en e-mail til kontor@hanstobiasen.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Maskinstationen er også medlem af Danske kloakmester .

Information

Kærbølvej 33

6760 Ribe


​​Telefon: 75 42 18 55

Mobil: 40 20 16 26

​Mail: kontor@hanstobiasen.dk

​CVR: 37313998​​